12.6.2017

Pelastussuunitelman laadinta

Mikä pelastussuunnitelman tarkoitus lyhykäisyydessään on?
Pelastussuunnitelman tarkoituksena on ehkäistä vaaratilanteiden syntymistä, varautumaan henkilöiden, omaisuuden ja ympäristön suojaamiseen vaaratilanteissa sekä varautumaan sellaisiin pelastustoimenpiteisiin, joihin ne omatoimisesti kykenevät.

Pelastussuunnitelman laadinta:
Olemme laatineet ammattitaidolla satoja pelastussuunnitelmia liike- ja toimistokiinteistöihin sekä kauppa ja- viihdekeskuksiin, oppilaitoksiin ja taloyhtiöihin.

Emme käytä toiminnassamme mitään ulkopuolisia tahoja joten toimintamme perustuu hyvään palveluun, ehdottomaan luottamukseen sekä asiantuntevaan ammattitaitoon. Pitkäaikainen kokemuksemme turvallisuusalalta, huolellinen perehtyminen asiakaskohteisiin sekä kilpailukykyinen hinnoittelumme takaavat onnistuneen yhteistyön.

Pelastussuunnitelman laadinnan aloitamme aina tarkalla kohdekierroksella, jossa kohde käydään läpi pohjakerroksesta aina katolle asti. Kohdekierroksen aikana huomioidaan myös monia yksittäisiä, mutta tärkeitä asioita. Näin voimme räätälöidä pelastussuunnitelman sisällön sekä huomioida kohteen mahdolliset erityispiirteet juuri sen käyttöön sopiviksi. Lopuksi pelastussuunnitelma siirretään sähköiseen nettipelsu-muotoon, josta se on helposti luettavissa tietokoneilla, tableteilla ja puhelimella. Pelastussuunnitelman voi myös tulostaa pdf-muodossa.

Päivitys- ja käyttöoikeudet:
Päivitys- ja käyttöoikeudet pelastussuunnitelman sisältöön määritellään erikseen nimettäville henkilöille, jotka kiinteistön edustaja nimeää. Päivitysoikeuden saaneille henkilöille annetaan tunnin mittainen käyttökoulutus, sekä kirjallinen ohjeistus.

Pelastussuunnitelmaan kuuluva turvallisuuskoulutus:
Pelastussuunnitelmaan nimetylle turvallisuusorganisaatiolle pidämme tarvittaessa myös kahden-kolmen tunnin turvallisuuskoulutuksen, jossa käydään läpi pelastussuunnitelmaan-, yritysturvallisuuteen-, arjen turvallisuuteen- ja omatoimiseen varautumiseen liittyviä asioita. Tähän koulutukseen voi osallistua myös henkilöt, joita ei ole nimetty pelastussuunnitelman turvallisuusorganisaatioon.

Ota yhteyttä »